Leraren

Maak kennis met Axel en Al+Anja!

Axel
Axel heeft jarenlange ervaring op het gebied van dansen en lesgeven. Vanaf zijn 9e jaar heeft hij in showgroepen gedanst (Tumba, Tambu, Wals, Marzuka en Salsa), daarnaast heeft hij ervaring opgedaan in lesgeven op diverse sportgebieden, waaronder Tai Bo, Zelfverdediging, Taekwondo en Kickboksen.
Axel onderscheidt zich van vele andere dansleraren door zijn motiverende manier van lesgeven en zijn oog voor details. Naast zijn passie voor Zouk is hij ook een fervent Salsa LA stijl en Bachata fan. Samen met zijn opgeleide team van assistenten brengt Axel met zijn dansschool ZoukDushi kwaliteit, plezier en een eigen stijl!

Al
Al is een rustige, bescheiden man die geboren en opgegroeid is op de Antillen. Op jonge leeftijd al heel erg geïnteresseerd in dansen, waaronder hiphop, old school breakdance, Cadance (tegenwoordig Cabo Zouk genoemd) en Ritmo Kombina.
Na zijn komst naar Nederland, kwam hij in 2006 in contact met de Salsa LA stijl.
Leergierig, ongeduldig, enthousiast en weer helemaal gegrepen door het dansen werden er gelijk 2 niveaus gevolgd. Ook de Zouk kwam in zijn aandachtsveld en ook die stijl werd verder ontwikkeld. Door de passie en het gevoel voor dansen werd hij al snel gevraagd om te assisteren en dansen was toen en is nog steeds zijn “way of life”. Als laatste toevoeging aan zijn dansen is hij zich gaan toeleggen op Kizomba.
Voor ZoukDushi verzorgt hij nu lessen Kizomba met Anja en tevens leert hij onze cursisten Salsa LA Stijl.

Axel
Al