Dansschool ZoukDushi steunt Stichting Tess

Tijdens ons maandelijkse feest op 9 december geven we de aftrap voor onze steun aan Stichting Tess.
ZoukDushi steunt deze fantastische stichting en gaat tijdens B-day Bash van Axel op 9 december een deel van de opbrengst van onze entree schenken om meer kinderen te helpen!
In 2018 zullen wij nog meer initiatieven ontplooien en ook jouw steun is bij Stichting Tess natuurlijk van harte welkom.

Wat doet Stichting Tess?
Stichting Tess zamelt geld in om voor kinderen met een beperking van 4 tot en met 18 jaar dolfijnondersteunende therapie bij het Curacao Dolphin Therapy & Research Center (CDTC) mogelijk te maken. Deze dolfijnondersteunende therapie heeft bewezen een belangrijke aanvulling op de dagelijkse ontwikkeling van kinderen met beperkingen te zijn en voor een hogere kwaliteit van leven voor kind, ouders en hun omgeving te zorgen.

Steun kun je geven door een donatie te doen tijdens onze feestjes in de speciaal hiervoor bestemde collectebus, maar ook op een andere manier kun je Stichting Tess helpen:
- u kunt een donatie doen via NL05 INGB 0005 1099 87
- u kunt ook via de website doneren www.stichtingtess.nl en dan bij doneren
- u kunt lid worden van onze Club van 52
- u kunt zich inzetten als vrijwilliger voor de stichting

Mocht je vragen hebben over de stichting of de dolfijnondersteunende therapie dan kun je op de website meer informatie vinden: Stichting Tess

Like ook de Facebookpagina van Stichting Tess:
Facebook Stichting Tess

Help jij ook mee?

Publicatie datum: 29 november 2017